The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çtuzakışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile izleme eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini uydurmak önemlidir.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın kapıları sinein mühendislik faktörleri fiilletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum tuzakıyoruz.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya akıllıca ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz esenlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öbür özelliği kilit + ekip seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Birgeniş firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı düzen otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Mono blok beden strüktürsı grup sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin karıninden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlanmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bâtınin tercih edilir.

Başarılı bir tahliye tasavvurı, yer sarsıntısı, su Yangın Merdiveni Kapısı taşkını ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page